Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

25 години ФООМ

25 години поддршка за силни и активни граѓани и демократско општество

На оваа страница ќе ги најдете сите информации, настани и материјали изработени за 25 годишнината од постоењето на Фондацијата Отворено општество - Македонија

25 години посветеност

Документарен филм за 25-те години посветеност на Фондацијата Отворено општество – Македонија во заложбите за создавање на динамично и толерантно општество, во кое во кое граѓаните се силни, активни и вклучени, a властите се одговорни и отворени за соработка.

Програмски видеа

ТЕЛЕВИЗИСКИ СПОТОВИ

Монографија

Timeline