Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Климатски акции

Се залагаме за активно учество на граѓанското општество и негова лидерска улога во креирањето на одржливи политики за развој како и квалитетни политики за климатски акции кои ќе придонесат кон подобрување на животот на граѓаните, а особено на маргинализираните заедници

Поттеми

18Мај. 2021

30 години Фондации Отворено Општество во Северна Македонија

Ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на настанот по повод одбележувањето на 30-годишнината од постоењето и работата на Фондациите…

Види ги сите минати настани Види ги сите реакции Види ги сите важни информации