Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Здравје и права

Пристапот до квалитетна здравствена заштита за сите ни е приоритет. Се залагаме сите граѓани, а особено маргинализираните да можат да си ги остварат своите здравствени права, без да бидат дискриминирани.

Поттеми

17Дек. 2019

Марш на црвениот чадор - Глобално одбележување на 17-ти декември, Меѓуна...

Оваа година, традиционално, STAR - The first Sex Workers collective in the Balkans организира Марш на Црвениот Чадор по повод…

27Сеп. 2019

„Што по усвојувањето на Законот за спречување и заштита од дискриминациј...

Датум: 27 септември 2018 Локација: Конференциска сала I на Хотел Арка Мрежата за заштита од дискриминација Ве поканува на Јавна…

14Фев. 2019

ФОРУМ [НЕ]достапни податоци за мерење на пристапот до правда

Датум: 14.2.2019 Време: 11.00 часот Локација: Holiday In Скопје Коалицијата Маргини во партнерство со Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените ЕСЕ,…

Види ги сите минати настани Види ги сите реакции Види ги сите важни информации