Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

При посета и користење на формата за контакт на www.fosm.mk нашата веб страница ги собира и обработува единствено вашите лични податоци како име и презиме и мејл адреса. Личните податоци ќе се користат во согласност со Законот за заштита на личните податоци и со други соодветни регулативи во Република Северна Македонија. Податоците нема да бидат објавени на ниту една трета страна. www.fosm.mk не сноси никаква одговорност доколку внесените податоци се неточни.

Веб страницата www. fosm.mk користи колачиња за да го подобри вашето искуство на веб страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред и кои се користат за прибирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница, со што се овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се прибираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на www.fosm.mk нашата веб страница може да евидентира информации како името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, како и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на веб страната, како што се оперативен систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата и се различни за секој корисник и слични информации.

www.fosm.mk сервира содржина заштитена со криптографски TLS протокол од најнова генерација.

Со посета на нашата веб страница вие се согласувате со Политиката за приватност како и со евентуалните измени на истата која може повремено да се менува, без претходно известување.

Офицер за заштита на личните податоци

Кире Миловски

Тел: +389 2 2444 488, локал 119

Директен тел. 2477 119

kire.milovski@fosm.mk