Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Ставови

Сега е времето за Франција да издаде трајни обврзници

Џорџ Сорос, 2 март 2021 година На крај, медицинските науки ќе успеат да ја стават под контрола пандемијата на Ковид-19,...

Ставови

Три чекори напред, два назад – слика на граѓанскиот сектор во Штип

Штипскиот граѓански сектор е слика на општествените прилики, коментираат граѓанските активисти, незадоволни од улогата што ја имаат во заедницата. Сметаат...

Ставови

Масакр и триумф: американската демократија во фокусот

7 ЈАНУАРИ, 2021МАРК МАЛОХ БРАУН Во текот на ноќта бевме сведоци на неверојатни сцени кога стотици насилници поттикнати од криминален...