Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Вчеравечер во Музејот на современата уметност – Скопје на свеченото отворање на серијата настани, по повод одбележувањето на 25 годишнината на Фондацијата отворено општество – Македонија, заедно со нашите пријатели и соработници ја погледнавме изложбата и документарниот филм „25 години посветени“ и се потсетивме на голем дел од работата во изминативе 25 години.

Им благодариме на сите кои без заедно со нас ова свечено отворање, но и на сите оние кои придонесоа денес да го славиме овој значаен јубилеј.

Благодарност и до Музејот на современата уметност – Скопје што ни овозможи да го одбележиме овој јубилеј во еден од најубавите простори во Скопје.

—————————————————

3 мај 2018