Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

25 години ФООМ

25 години поддршка за силни и активни граѓани и демократско општество

На оваа страница ќе ги најдете сите информации, настани и материјали изработени за 25 годишнината од постоењето на Фондацијата Отворено општество - Македонија

25 vite përkushtim

Film dokumentar për 25 vitet e përkushtimit të Fondacionit Shoqëri e Hapur - Maqedoni, në përpjekjet për krijimin e një shoqërie dinamike dhe tolerante, në të cilën qytetarët janë të fortë, aktiv dhe të angazhuar, ndërsa autoritetet përgjegjëse dhe të hapura për bashkëpunim.

VIDEO PROGRAMORE

KLIPE TELEVIZIVE

Монографија

Timeline