Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Владеење на право и добро управување

Работиме на унапредување на владеењето на правото и зголемувањето на транспарентноста и отчетноста на институциите. Се залагаме за креирање систем кој ќе обезбеди сигурен пристап до правда за сите граѓани подеднакво

Поттеми

15Ное. 2022

Јавен настан за промоција на Анализата за сеопфатна оцена на спроведувањ...

Датум: 15 ноември (вторник) Место и формат: Zoom платформа - линк за регистрација: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_eyE2nLi6RRCv8bNtjr_aXA Блупринт групата на граѓански организации за…

23Мај. 2022

Конференција „Високи надежи и големи падови: ставови на граѓаните и граѓ...

На 23 мај 2022 година (понеделник), со почеток во 11.30 часот,  ќе се одржи конференцијата „Високи надежи и големи падови: ставови…

29Мар. 2022

Конференција „Унапредување на реформите во правосудството – Кон враќање ...

Блупринт групата на граѓански организации за реформи во правосудството организира конференција на тема „Унапредување на реформите во правосудството – Кон враќање…

Види ги сите минати настани Види ги сите реакции Види ги сите важни информации