Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Образование

Се залагаме за квалитетно образование, достапно за сите, кое ќе им овозможи на децата да научат критички да размислуваат, да ги почитуваат различностите, но и целосно да ги искористат своите потенцијали.

Поттеми

27Ное. 2021

Јавна презентација на документот за јавни политики насловен „Присуството...

Ве каниме да присуствувате на јавната презентација на документот за јавни политики насловен „Присуството во јавноста на академскиот кадар и…

21Ное. 2021

Јавна презентација на документот за јавни политики „Квалитетот на настав...

Независниот академски синдикат (НАкС) Ве кани да присуствувате на јавната презентација на документот за јавни политики насловен „Квалитетот на наставата…

18Ное. 2021

Јавна презентација на документот за јавни политики „Унапредување на квал...

Независниот академски синдикат (НАкС) Ве пoканува да присуствувате на јавната презентација на документот за јавни политики насловен „Унапредување на квалитетот…

Види ги сите минати настани Види ги сите реакции Види ги сите важни информации