Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Информации за медиуми

Промоција на зборникот „ОД БУКУРЕШТ ДО ПРЕСПА - Сведоштва на едно време: Македонија 2008-2018“

„Македонија од Букурешт до Преспа“ е публикација втемелена на сведоштва. Сведоштва за едно време-невреме кое во колективната меморија на нашите...

Информации за медиуми

Џорџ Сорос најави создавање нова глобална мрежа која ќе го трансформира високото образование

ДАВОС, ШВАЈЦАРИЈА— Џорџ Сорос денес најави создавање нова мрежа на универзитети која подобро ќе ги подготви студентите за сегашните и...

Информации за медиуми

Блупринт група: Попречувањето на правдата мора да биде санкционирано!

Во текот на вчерашниот ден, во медиумите беше објавено дека В.Д. претседателот на Врховниот суд, во моментот на примо-предавањето на...

Информации за медиуми

94 закони предложени во декември 2019 не се објавени на ЕНЕР

Владата на Република Северна Македонија, во декември го прекршила сопствениот Деловник бидејќи од усвоени 120 закони, 94 не биле ставени...

Информации за медиуми

Собранието да го избере новиот состав на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација пред избори

Теми