Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Развој на граѓанското општество

Се залагаме за активно учество на граѓаните во општеството - во креирањето на политики и практики кои ќе овозможат слободно, демократско, мултикултурно и мултиетничко општество во кое има место за сите.

Поттеми

04Дек. 2020

Онлајн презентација на резултати од истражување „Менување на антикорупци...

Во петок, 4 декември 2020 ќе се одржи онлајн презентација на резултати од истражување „Менување на антикорупциските наративи“ Истражувањето е…

10Фев. 2020

Промоција на зборникот „ОД БУКУРЕШТ ДО ПРЕСПА - Сведоштва на едно време:...

„Македонија од Букурешт до Преспа“ е публикација втемелена на сведоштва. Сведоштва за едно време-невреме кое во колективната меморија на нашите…

21Дек. 2019

Конференција: Вака (НЕ) бива - За креативниот активизам и амбициите да с...

Намалувањето на квалитетот и назадувањето на демократските процеси и практики е неповолен повеќегодишен тренд како во развиените, така и во…

Види ги сите минати настани Види ги сите реакции Види ги сите важни информации