Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

SHENDETI DHE TË DREJTAT

Qasja në mbrojtjen cilësore shëndetësore për të gjithë është prioritet yni. Angazhohemi që të gjithë qytetarët, veçanërisht të margjinalizuarit, të jenë në gjendje t’i ushtrojnë të drejtat e tyre shëndetësore, pa u diskriminuar.

NËNTEMAT

17Dhj. 2019

Marshi i çadrës së kuqe

Këtë vit, tradicionalisht, STAR - The first Sex Workers collective in the Balkans organizon Marshin e Çadrës së Kuqe për të shënuar…

27Sht. 2019

“Çka pas miratimit të Ligjit për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga Diskrimi...

Data: 27 shtator 2018 Vendi: Salla për konferenca I, Hotel Arka   Rrjeti për Mbrojtje nga Diskriminimi Ju fton në…

17Dhj. 2018

Marshi i çadrave të kuqe

Tradicionalisht, STAR - kolektivi i parë i punëtorëve seksualë për herë të 11-të e organizon Marshin e çadrave të kuqe,…

Ngjarjet e kaluara Shihni të gjitha reagimet Shihni të gjitha informacionet e rëndësishme