Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Говорници:

Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni së bashku me organizatat partnere Stacion PET dhe HOPS, organizojnë Konferencën përmbyllëse të projektit “Qasja në drejtësi për më të margjinalizuarit”.

 

Konferenca do të mbahet më 30 shtator 2021 (e enjte) në Hotelin Aleksandar Palas, me fillim në orën 10:00. Ngjarja do të transmetohet edhe virtualisht në linkun e mëposhtëm në ZOOM: https://zoom.us/j/91503314900?pwd=ajF5SUp1ZE8yNXFUSDUrbW1mRFlPQT09#success

 

Në konferencë do të prezantohen rezultatet dhe gjetjet e zbatimit të projektit, si dhe gjetjet e “Raportit për zbatimin e Ligjit për Ndihmën Juridike Falas, Analizën e zbatimit të QZhQ 16.3 në legjislacionin kombëtar dhe Raportin mbi shkeljet e të drejtave të njeriut të komuniteteve të margjinalizuara përmes rasteve studimore.

 

Folës në ngjarje do të jenë: