Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

ZHVILLIMI I SHOQËRISË CIVILE

Angazhohemi për pjesëmarrjen aktive të qytetarëve në Shoqëri - në krijimin e politikave dhe praktikave që do të mundësojnë një shoqëri të lirë, demokratike, multikulturore dhe multietnike, në të cilën ka vend për të gjithë.

NËNTEMAT

04Dhj. 2020

Prezantim online i rezultateve të hulumtimit "Ndryshimi i narrativeve të...

Të premten, më 4 dhjetor 2020, do të mbahet prezantim online i rezultateve të hulumtimit "Ndryshimi i narrativeve të anti-korrupsionit".…

10Shk. 2020

Promovim i përmbledhjes "NGA BUKURESHTI NË PRESPË - Dëshmitë e një kohe:...

"Maqedonia nga Bukureshti në Prespë" është një botim i bazuar në dëshmi. Dëshmi për një kohë të pakohë, e cila…

21Dhj. 2019

Konferencë: Kështu (NUK) bën - Për aktivizmin kreativ dhe ambiciet për t...

Ulja e cilësisë dhe kthimi prapa i proceseve dhe i praktikave demokratike është një trend jo i favorshëm shumëvjeçar, si…

Ngjarjet e kaluara Shihni të gjitha reagimet Shihni të gjitha informacionet e rëndësishme