Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Informata për mediat

Vendi për mbështetje - korrupsioni në vendin e punës te gratë

Ju ftojmë në performancën “Vendi për mbështetje – korrupsioni në vendin e punës te gratë”, që do të shfaqet të...

Informata për mediat

30 vite Fondacione të Shoqërisë së Hapur në Maqedoninë Veriore

Kemi kënaqësinë e madhe t’ju ftojmë në ngjarjen me rastin e 30 vjetorit të ekzistencës dhe punës së Fondacioneve të...

Informata për mediat

Prezantimi i raportit nga hulumtimi i imazhit të Maqedonisë së Veriut "Imazhi dhe realiteti - Maqedonia e Veriut 2020"

Informata për mediat

A mbetën punëtorët joformalë pa "vaksinë ekonomike" në kushte të Kovid-19?

Më 7 maj të vitit 2021, duke filluar nga ora 11:00, në platformën ZOOM, organizata “think-tank” Analitika, do t’i prezantojë...

Informata për mediat

Konsultim sektorial për efektet e punës së GSP për Mjedisin jetësor dhe ndryshimet klimatike

Projekti “Dialogu me organizatat qytetare – Platformë për pjesëmarrjen strukturore në integrimin në BE” më  02.03.2021 organizon një konsultim sektorial...

TEMAT