Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

AKSIONET KLIMATIKE

Ne jemi të përkushtuar për pjesëmarrjen aktive të shoqërisë civile dhe rolin e saj udhëheqës në krijimin e politikave të zhvillimit të qëndrueshëm, si dhe për politika cilësore për aksionet klimatike që do të kontribuojnë në përmirësimin e jetës së qytetarëve, e veçanërisht të komuniteteve të margjinalizuara.

18Maj. 2021

30 vite Fondacione të Shoqërisë së Hapur në Maqedoninë Veriore

Kemi kënaqësinë e madhe t'ju ftojmë në ngjarjen me rastin e 30 vjetorit të ekzistencës dhe punës së Fondacioneve të…

Ngjarjet e kaluara Shihni të gjitha reagimet Shihni të gjitha informacionet e rëndësishme