Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Opinione

Nuk na duhen të enjte dhe të hëna të reja të përgjakshme dhe të zeza!

Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni e respekton të drejtën e të gjithë qytetarëve për të shprehur të drejtën e...

Opinione

Каранфилова-Пановска: Почетокот на преговорите е мерило колку сме кадарни како држава

Интервју на извршната директорка на ФООМ за НоваТВ За францускиот предлог, неговата суштина и дали тој беше добро искомунициран со...

Opinione

E dendur është harta e rreziqeve të korrupsionit në mjedisin jetësor

Ajri i ndotur, lumenj toksikë, cilësi e reduktuar e tokës. Këto janë vetëm disa nga problemet në mjedisin jetësor dhe...