Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

KUSH JEMI NE

Ne jemi të përkushtuar të ndërtojmë një shoqëri dinamike dhe tolerante, në të cilën qytetarët janë aktivë, ndërsa autoritetet llogaridhënëse, ku të gjithë do të kenë mundësi të barabarta për t’i shfrytëzuar potencialet e tyre, ku respektohet mendimi i ndryshëm, si dhe kultivohet mendimit kritik

SUNDIMI I TË DREJTËS DHE QEVERISJA E MIRË

Punojmë për avancimin e sundimit të ligjit dhe rritjen e transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve. Angazhohemi për krijimin e sistemit që do të ofrojë qasje të sigurt në drejtësi për të gjithë qytetarët në mënyrë të barabartë.

ARSIMI DHE TË RINJTË

Angazhohemi për arsim cilësor, që do të jetë në dispozicion për të gjithë, që do t'u mundësojë fëmijëve dhe të rinjve të mësojnë të mendojnë në mënyrë kritike, ta respektojnë diversitetin, por edhe ta shfrytëzojnë plotësisht potencialin e tyre

SHENDETI DHE TË DREJTAT

PËRFORCIMI LIGJOR

Përforcimi ligjor nënkupton që secili prej nesh duhet të jetë i informuar siç duhet, që të mund të identifikojë një problem juridik dhe të ketë aftësi të mjaftueshme që të reagojë në mënyrë të pavarur. Pjesëmarrje aktive

AKTIVITETET

U hap pjesa e rindërtuar e çerdhes "Vesa pranverore” në Kriva Pallankë

TEMAT

NGJARJET

15Nën. 2022

Ngjarje publike për promovimin e Analizës së Vlerësimit Gjithëpërfshirës...

Data: 15 nëntor (e martë) Vendi dhe formati: Platforma Zoom - linku për regjistrim: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_eyE2nLi6RRCv8bNtjr_aXA Më datë 15 nëntor 2022,…

14Tet. 2022

Ngjarja përfundimtare e projektit “Të rregullt në orë: aksion për përfsh...

14 tetor 2022, ora 12:00 – 14:00 Shkup, hoteli Aleksandar Palas, salla 3 Fondacioni Shoqëri e Hapur– Maqedoni në partneritet…

30Sht. 2022

Konferenca "Koha për të rivendosur: Rishpikja e fuqisë së komuniteteve n...

Qendra për Arte Bashkëkohore – Shkup dhe Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni, më 30 shtator dhe 1 tetor 2022,…

06Qer. 2022

Trajnim në temën e "Ndryshimeve klimatike"

Në kuadër të projektit "Bazat e legjislacionit nga fusha e mjedisit jetësor dhe mekanizmat në shërbim të shoqatave të qytetarëve",…

Ngjarjet e kaluara Shihni të gjitha reagimet Shihni të gjitha informacionet e rëndësishme