Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

SUNDIMI I TË DREJTËS DHE QEVERISJA E MIRË

Punojmë për avancimin e sundimit të ligjit dhe rritjen e transparencës dhe llogaridhënies së institucioneve. Angazhohemi për krijimin e sistemit që do të ofrojë qasje të sigurt në drejtësi për të gjithë qytetarët në mënyrë të barabartë.

NËNTEMAT

15Nën. 2022

Ngjarje publike për promovimin e Analizës së Vlerësimit Gjithëpërfshirës...

Data: 15 nëntor (e martë) Vendi dhe formati: Platforma Zoom - linku për regjistrim: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_eyE2nLi6RRCv8bNtjr_aXA Më datë 15 nëntor 2022,…

23Maj. 2022

Konferencë “Shpresa të mëdha dhe rënie të mëdha: qëndrimet e qytetarëve ...

Më 23 maj 2022 (e hënë), duke filluar nga ora 11:30,  do të mbahet konferenca “Shpresa të mëdha dhe rënie…

29Mar. 2022

Konferencë “Avancimi i reformave në drejtësi - Drejt kthimit të besimit ...

Grupi Blueprint i organizatave të shoqërisë civile për reforma në drejtësi organizon konferencën me temën “Avancimi i reformave në drejtësi -…

Ngjarjet e kaluara Shihni të gjitha reagimet Shihni të gjitha informacionet e rëndësishme