Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Dialogu strukturor me organizatat e shoqërisë civile

U mbajt konferenca “Shpresa të mëdha dhe rënie të mëdha: qëndrimet e qytetarëve dhe të organizatave të shoqërisë civile dhe efektet e grupeve sektoriale të punës"

Sundimi i të drejtës dhe qeverisja e mirë