Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Gjyqësia dhe të drejtat themelore

Konferencë për shtyp dhe protestë përpara Parlamentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Dhjetë rrjete të shoqatave të qytetarëve do të mbajnë një konferencë për shtyp të mërkurën, më 27.11.2019 në orën 09:30,...

Gjyqësia dhe të drejtat themelore

Organizatat qytetare insistojnë në formimin urgjent të Komisionit për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Gjyqësia dhe të drejtat themelore

Trajnimi i tretë për procesin e negociatave dhe anëtarësimit në Bashkimin Evropian

Data: 23 – 26 shtator 2019 Vendi: Ohër Procesi i anëtarësimit në BE vetvetiu kërkon njohje të mirë të strukturës...

Sundimi i të drejtës dhe qeverisja e mirë