Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Shikoni edicionin e ri të emisionit “360 gradë” në temën e transparencës dhe hapjes së partive politike në të cilin debatojnë Marija Mirçevska nga Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni, së bashku me zëdhënëset e partive LSDM dhe VMRO-DPMNE, Bogdanka Kuzeska dhe Marija Miteva, dhe kryetarit të Forumit rinor të Aleancës për Shqiptarët, Omer Ajdini.

Nade Naumovska nga Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni në kronikën hyrëse prezantoi disa nga gjetjet dhe rekomandimet nga hulumtimi “Indeksi i transparencës së partive politike”, të cilin FSHHM-ja e realizoi me mbështetjen e Institutit Republikan Ndërkombëtar (IRI).

Linku deri te emisioni.

Linku deri te kronika.

Linku deri te hulumtimi (MKD)

Linku deri te hulumtimi (ALB)

—————————————————

14 Qershor 2022