Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Qasje kreative për t’i mobilizuar qytetarët

Fëmijët meritojnë më shumë - dy figura të reja për fëmijët në Shtip

Grupi joformal i aktivistëve “Shtip Art Aktivizam” zhvilloi aksionin e dytë shtesë në temën “Fëmijët meritojnë më shumë” të dedikuar...

Qasje kreative për t’i mobilizuar qytetarët

Informohu, Regjistrohu dhe Vaksinohu!

Aksion kreativ që synon informimin dhe ngirjten e vetëdijes së publikut të gjerë në lidhje me vaksinimin për mbrojtje nga...

Zhvillimi i shoqërisë civile