Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Судство и фундаментални права

Граѓанските организации инсистираат итно да се формира Комисијата за заштита од дискриминација

Одржана дебата за предизвиците во спроведувањето на Законот за спречување и заштита од дискриминација   Во организација на Мрежата за...

Судство и фундаментални права

Трета обука за процесот на преговори и пристапување кон Европската Унија

Датум: 23 – 26 септември, 2019г. Локација: Охрид Процесот на пристапување кон ЕУ сам по себе побарува добро познавање на...

Судство и фундаментални права

Следење на спроведувањето на Стратегијата за реформи во правосудството 2019 – 2020

Датум: 12.09.2019 година Време: 11:00 Локација: Јавна Соба Коалиција „Сите за правично судење“ како носител на проектот „За правда –...

Владеење на право и добро управување