Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Отворено владино партнерство

Секој има своја приказна, но заедно имаме мисија - со правно зајакнување и пристап до правда до адресирање на правните проблеми на граѓаните

Отворено владино партнерство

10 години Партнерство за отворена власт во Северна Македонија

Видеото „10 години Партнерство за отворено власт во Северна Македонија“ е изработено во рамките на проектот „Поддршка на процесот за...

Владеење на право и добро управување