Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Транспарентност и отчетност

Oбјавени шест новинарски стории поврзани со заробување на судството, јавното обвинителство и полицијата

Транспарентност и отчетност

Презентиран првиот извештај за работата на ДКСК

Платформата на граѓански организации за борба против корупција денеска во Јавна Соба во Скопје, одржа презентација на „Прв извештај за...

Транспарентност и отчетност

Иницијална консултативна средба за отворено владино партнерство

На 24 декември 2019 година, Иницијативниот одбор за формирање мрежа на граѓански организации за Отворено владино партнерство (ОВП) одржа средба...

Владеење на право и добро управување