Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Образование на помали етнички заедници

Доделени 638 стипендии за ученици Роми запишани во прво и второ одделение во учебната 2020/2021 година

Образование на помали етнички заедници

ФООМ со поддршка за справувањето со кризата и спроведувањето на онлајн наставата

Преминувањето на онлајн настава како резултат на пандемијата, донесе низа предизвици за училиштата, за наставниците, за учениците и за нивните...

Образование на помали етнички заедници

Одржан традиционалниот настан Speech4Teachers на тема „Улогата на учителот во новата реалност“

Традиционалниот настан Speech4Teachers, кој се одржа на 7 октомври 2020, годинава беше посветен на одбележување на Меѓународниот ден на учителот....

Образование