Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Транспарентно и отчетно образование

Трибина: Улогата на синдикатите за високо образование во современите општества

Независниот академски синдикат (НАкС) организира трибина насловена ,,Улогата на синдикатите за високо образование во современите општества“ во која ќе земат...

Транспарентно и отчетно образование

ИСТРАЖУВАЊЕ: Образование на јазиците на помалубројните етнички заедници

Фондацијата Отворено општество – Македонија спроведе истражување кое се фокусира на образованието на помалубројните етнички заедници во државата – турската,...

Транспарентно и отчетно образование

Наместо селективни и паушални решенија, НАкС бара системско решавање на проблемите:

Во рамките на проектот „Транспарентност и отчетност во финансирањето на високото образование и науката во РСМ“, Независниот академски синдикат (НАкС)...

Образование