Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Предучилишно образование

Со донација од ФООМ проширен капацитетот на градинката „Праскичка“ во Росоман

Фондацијата Отворено општество – Македонија заедно со Министерството за труд и социјална политика и Општина Росоман денес ги отворија реконструираните...

Образование