Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Климатски акции на локално ниво

Видео: Најстарите насади на јужни култури во Валандово

Калинките, смоквите, јапонските јаболка, се влезени во Македонија пред околу стотина години, а почетоците на одгледувањето на медитеранските и јужните...

Климатски акции на локално ниво

И на Баирот се може!

Најголем број на Роми во државата живеат во урбани населби, но концентрирани во субурбани и посиромашни реони. Просторот населен со...

Климатски акции