Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Data: 12.09.2019
Ora: 11:00
Lokacioni: Dhoma Publike

 

Koalicioni “Të gjithë për gjykim të drejtë” si bartës i projektit “Për Drejtësi – Monitorimi i zbatimit të Strategjisë për reforma në gjyqësi 2019 – 2020” dhe organizatat partnere: Fondacioni Shoqëri e Hapur-Maqedoni, Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut i Republikës së Maqedonisë, Shoqata e Juristëve të rinj të Maqedonisë, Instituti për Politika Evropiane, Instituti për të Drejtat e Njeriut dhe Qendra për Hulumtime dhe Analiza Juridike më 12.09.2019 në orën 11:00 në Dhomën Publike (rr. Divizioni 50, nr. 22) do të mbajë një brifing për gazetarët dhe konferencë për shtyp mbi zhvillimet aktuale në gjyqësi.