Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Креативни пристапи за мобилизација на граѓаните

Видео: Најстарите насади на јужни култури во Валандово

Калинките, смоквите, јапонските јаболка, се влезени во Македонија пред околу стотина години, а почетоците на одгледувањето на медитеранските и јужните...

Креативни пристапи за мобилизација на граѓаните

Локална иницијатива: Мала Пошта бр. 1310, Куманово

Мала пошта бр. 1310, омилена на граѓаните од населбата Перо Чичо во Куманово конечно доби ново руво. Малата пошта е...

Развој на граѓанското општество