Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Настани

Панел дискусија "Индустрија во криза: Предизвиците во текстилната индустрија"

Здружението ЗМАИ организира завршен настан “ИНДУСТРИЈА ВО КРИЗА: Предизвиците во текстилната индустрија пред и по кризата со КОВИД-19”, со поддршка...

Настани

Промоција на извештај: Човекови права на маргинализираните заедници во услови на ковид-19

Мрежата за заштита од дискриминација организира промоција на „Извештајот од истражувањето на влијанието што мерките за справување со ковид-19 го...

Настани

Презентација на реализирани активности: Селанска буна

Локалната Акциска Група АГРО ЛИДЕР организира настан на кој ќе се презентираат активностите и достигнувањата во рамките на проектот „Одговор...

Филтрирај настани по теми