Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Настани

Промоција на извештај: Човекови права на маргинализираните заедници во услови на ковид-19

Мрежата за заштита од дискриминација организира промоција на „Извештајот од истражувањето на влијанието што мерките за справување со ковид-19 го...

Настани

Презентација на реализирани активности: Селанска буна

Локалната Акциска Група АГРО ЛИДЕР организира настан на кој ќе се презентираат активностите и достигнувањата во рамките на проектот „Одговор...

Настани

Панел дискусија: Ранливите работници по корона - тобоган

Finance Think – Институт за економски истражувања и политики, Скопје, организира панел дискусија на тема „Ранливите работници по корона-тобоган” чија...

Филтрирај настани по теми