Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Настани

Трибина: Улогата на синдикатите за високо образование во современите општества

Независниот академски синдикат (НАкС) организира трибина насловена ,,Улогата на синдикатите за високо образование во современите општества“ во која ќе земат...

Настани

Промоција на зборникот „ОД БУКУРЕШТ ДО ПРЕСПА - Сведоштва на едно време: Македонија 2008-2018“

„Македонија од Букурешт до Преспа“ е публикација втемелена на сведоштва. Сведоштва за едно време-невреме кое во колективната меморија на нашите...

Настани

Конференција: Вака (НЕ) бива - За креативниот активизам и амбициите да се влијае врз општествените промени

Теми