Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

ФООМ одговор на КОВИД-19

Фондацијата Отворено општество – Македонија донира хуманитарни пакети за ромските семејства директно засегнати од здравствената криза

ФООМ одговор на КОВИД-19

ФООМ со поддршка за справувањето со кризата и спроведувањето на онлајн наставата

Преминувањето на онлајн настава како резултат на пандемијата, донесе низа предизвици за училиштата, за наставниците, за учениците и за нивните...

Види ги сите реакции Види ги сите важни информации