Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram
Датум: 12.09.2019 година
Време: 11:00
Локација: Јавна Соба
Коалиција „Сите за правично судење“ како носител на проектот „За правда – Следење на спроведувањето на Стратегијата за реформи во правосудството 2019 – 2020“ и партнерските организации: Фондација Отворено општество-Македонија, Хелсиншки комитет за човекови права на Република Македонија, Македонско здружение на млади правници, Институт за европски политики, Институт за човекови права и Центар за правни истражувања и анализи на ден 12.09.2019 година во 11:00 часот во Јавна соба (ул. 50 дивизија бр.22) ќе одржи брифинг за новинари и прес конференција за актуелните случувања во правосудството.