Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Локална демократија

Доделени 10 грантa на локални граѓански организации и мрежи

Управниот одбор на Фондацијата Отворено општество – Македонија избра 10 проекти на локални граѓански организации и мрежи на кои ќе...

Локална демократија

Пластеникот – придобивка за многу идни генерации на „Песталоци“

Започнаа часовите со практична работа во пластеникот во ООУ„Јохан Хајнрих Песталоци“. Учениците од училиштето преку овие часови со практична работа...

Развој на граѓанското општество