Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Arsimi parashkollor

Me donacion nga FSHHM-ja zgjerohet kapaciteti i çerdhes "Pjeshkëza" në Rosoman

Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni së bashku me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale dhe Komunën e Rosomanit i...

Arsimi