Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram
Лекарите се на првата борбена линија во борбата против ковид -19 и се соочуваат со огромни предизвици со пациентиентите кои се заразени со вирусот.
Активисти од Тетово им посветија мурал како знак на благодарност за нивната неуморна работа во време на пандемијата.
Реализирањето на муралот е финансиски поддржан од Фондацијата Отворено општество – Македонија.

—————————————————

18 јануари 2021