Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Mjekët janë në ballë të luftës kundër Kovid-19 dhe përballen me sfida të mëdha me pacientët e infektuar me virusin.

Aktivistët nga Tetova u kushtuan një pikturë murale në shenjë mirënjohjeje për punën e tyre të palodhshme gjatë pandemisë.

Realizimi i muralit është mbështetur financiarisht nga Fondacioni Shoqëri e Hapur- Maqedoni.

—————————————————

18 Janar 2021