Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram
Погледнете ја епизодата од серијалот „На час“ посветена на најавените реформи кај учебниците, колку образовниот систем е навистина подготвен за дигитализација, но и кои се најголемите предизвици.
Гости се професорката и истражувачка Ана Томовска Мисоска, наставците во основно и средно Добри Јовевски и Елизабета Секирарска, како и матурантот Станиша Станковиќ од „Сојузот на средношколци“.
*Дискусијата е направена во рамки на проектот „Квалитетни образовни политики и можности за младите“, финансиран од Фондацијата Отворено општество Македонија.

—————————————————

14 јуни 2021