Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Shikoni episodin e serialit “Në orën e mësimit” kushtuar reformave të paralajmëruara të teksteve shkollore, sa është vërtet i gatshëm sistemi arsimor për digjitalizim, por gjithashtu edhe cilat janë sfidat më të mëdha.

Të ftuar janë profesoresha dhe studiuesja, Ana Tomovska Misoska, mësimdhënësit e shkollës fillore dhe të mesme, Dobri Jovevski dhe Elizabeta Sekirarska, si dhe e maturantja, Stanisha Stankoviç nga “Lidhja e Nxënësve të Shkollave të Mesme”.

* Diskutimi u realizua në kuadër të projektit “Politikat cilësore të arsimit dhe mundësitë për të rinjtë”, i financuar nga Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni.

—————————————————

14 Qershor 2021