Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Иако нема информации за ефектите од првиот и вториот пакет економски мерки, се поставува прашањето што ќе придонесат третите економски мерки за справување со кризата предизвикана од COVID-19.

Дали властите биле транспарентни при распредлувањето на средствата, за тоа кој и колку добил, од каде и колку средства се искористени, погледнете го инфографикот изработен од Здружението ЕСЕ.

 

—————————————————

28 мај 2020