Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Право на здравствена заштита треба да имаат сите граѓани подеднакво, меѓутоа луѓето кои употребуваат дроги се често дискриминирани во здравствените установи. Некои од најчестите проблеми се прикажани на инфографикот подолу.

—————————————————

3 јули 2019