Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Транспарентно и отчетно образование

ИСТРАЖУВАЊЕ: Образование на јазиците на помалубројните етнички заедници

Фондацијата Отворено општество – Македонија спроведе истражување кое се фокусира на образованието на помалубројните етнички заедници во државата – турската,...

Транспарентно и отчетно образование

Наместо селективни и паушални решенија, НАкС бара системско решавање на проблемите:

Во рамките на проектот „Транспарентност и отчетност во финансирањето на високото образование и науката во РСМ“, Независниот академски синдикат (НАкС)...

Транспарентно и отчетно образование

Прес-конференција на Независниот академски синдикат

Независниот академски синдикат (НАкС) ќе одржи прес-конференција во Културниот центар „Кино култура“ (ул. Луј Пастер, бр. 3, Скопје), на 22.11.2019...

Образование и млади