Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Образование на помали етнички заедници

ФООМ со поддршка за справувањето со кризата и спроведувањето на онлајн наставата

Преминувањето на онлајн настава како резултат на пандемијата, донесе низа предизвици за училиштата, за наставниците, за учениците и за нивните...

Образование на помали етнички заедници

Одржан традиционалниот настан Speech4Teachers на тема „Улогата на учителот во новата реалност“

Образование и млади