Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Младински и студентски политики

Кризни обиди на високообразовните институции за дигитализација во академската 19/20 година

Младинскиот образовен форум изминатиов период работеше на анализа на промените во високото образование предизвикани од пандемијата на КОВИД – 19...

Младински и студентски политики

Презентирано истражувањето „Структура на вработените на јавните универзитети и научни установи во РСМ“

Младински и студентски политики

Прес конференција на Независниот академски синдикат (НАкС)

Независниот академски синдикат (НАкС) ќе одржи прес-конференција во Културниот центар „Кино култура“ (ул. Луј Пастер, бр. 3, Скопје), на 30.10.2019...

Образование и млади