Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Образование и млади

Се залагаме за квалитетно образование, достапно за сите, кое ќе им овозможи на децата и младите да научат критички да размислуваат, да ги почитуваат различностите, но и целосно да ги искористат своите потенцијали.

Поттеми

07Окт. 2020

Speech4Teachers – Inspiration for education

Традиционалниот настан Speech4Teachers организиран од Фондацијата Отворено општество-Македонија и Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ годинава е…

30Сеп. 2020

Трибина: Презентација на резултатите и сознанијата од електронските анке...

Независниот академски синдикат (НаКС) организира трибина за презентација на резултатите и сознанијата од електронските анкети за мерење на перцепциите во…

25Сеп. 2020

Трибина: Улогата на синдикатите за високо образование во современите опш...

Независниот академски синдикат (НАкС) организира трибина насловена ,,Улогата на синдикатите за високо образование во современите општества“ во која ќе земат…

Види ги сите минати настани