Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Politikat rinore dhe studentore

Ndahen 286 bursa për nxënësit romë të regjistruar në klasën e parë në vitin shkollor 2019/2020

Gjithsej 286 bursa iu ndanë nxënësve romë të regjistruar në klasën e parë në vitin shkollor 2019/2020 në kuadër të...

Politikat rinore dhe studentore

Speech4Teach - “Drejtësi sociale për arsim cilësor”

Ngjarja tradicionale Speech4Teach, e cila këtë vit është në temën “Drejtësi sociale për arsim cilësor”, Fondacioni për Iniciativa Arsimore dhe...

Politikat rinore dhe studentore

Projekti "Të rregullt në orë: aksion për përfshirjen e romëve në arsimin fillor"

Filloi projekti i ri “Të rregullt në orë: aksion për përfshirjen e romëve në arsimin fillor” i zbatuar nga Fondacioni...

Arsimi dhe të rinjtë